Tuesday, July 7, 2009

wow,kebetulan lah

ari isnin lepas gi klcc. ms tengah jalan2 tuh nmpk sorg laki berumur lingkungan 22-23 tahun tgh jalan ngan mak die. die jalan tuh sambil peluk bahu mak die. sweet jek tgk jalan anak-branak due org. pastu td g jalan tar. ms tgh makan kat kedai tuh, then nmpk laki smlm tuh n mak die lalu kat dpn kedai tuh. terkejut sekejap. i told kaklong n mama. pastu kaklong tny aku igt ke muke diorg tuh? aku jwb lar yek sbb ms kat klcc tuh aku tgk jek diorg sbb sweet sgt. pastu kaklong kate mmg jodoh nih sbb impossible kot jmp org yg same kat due tmpt yg berbeza,dh lar selang sehari jek n i can still remember their faces. aku pun jd mcm ha'ah lar,mcm dlm tv lah. hehe. pastu kaklong kate ntah2 nnt lg 10tahun aku akn kawin ngan dak tuh sbb cam jodoh jek. hahahahahahaha. tuh klakar tp ok jugak sbb dak tuh comel! hahahaha! well, i do believe in jodoh. but sumtimes,kite asyik dpt bnd yg same jek ngan seseorg tuh. i mean same course lah, same tutor lah, same group assignment lah, asyik ngan die jek. adakah itu jodoh jugak? itu kite tak tahu but sumtimes i think dat TUHAN nk buat kite gembire. or menderita spt jayzee.haha. kpd jayzee, tu mmg jodoh ko lar eh aku rase.wuahahaha...

5 comments:

zewymin said...

ko tetap beria jo!

kalai N kalai said...

btol3~
hehe

fReAkySiStA said...

hehehehe..

nailaQistina said...

wahhhhhhhhh dalam maksudnya... aummm

j_marsella said...

ak br bc post zmn tok ak br lahir ni...
x phmla lak jo